Meidän laskin

Insinööri tarvitsee työssään kunnollista laskinta. MELA (Meidän Laskin), eli HP 48GII on ammattilaisen työkalu joka saa muut laskimet näyttämään helmitauluilta ja laskutikuilta. Insinöörialojen ammattilainen, Insinööriopiskelijaliitto IOL ry, on päätynyt suosittelemaan juuri tätä laskinmallia kaikille insinööriopiskelijoille. Laskimen ominaisuudet ovat hintaan verrattuna ylivoimaiset, tämän pelin avulla et jää pulaan ankarassakaan tilanteessa.

HP 48gII (ovh. 210 EUR)
IOL:n jäsenille 139 EUR (sis. postiennakon ja alv:n 22 %)
EI -jäsenille 179 EUR (sis. postiennakon ja alv:n 22 %)

IOL on neuvotellut alennushinnan myös liittoon kuulumattomille insinööriopiskelijoille, sillä opintojen sujuvuuden kannalta on tärkeätä, että mahdollisimman moni kullakin luokalla opiskeleva käyttää samanlaista laskinta. Laskimen ominaisuuksien on riitettävä myös opiskelun jälkeiseen elämään. Edellä mainituista syistä IOL päätynyt suosittelemaan juuri tätä laskinmallia kaikille insinööriopiskelijoille.

Kuitenkin, ei-jäsenen kannattaa laskinta tilatessaan liittyä Insinööriopiskelijaliittoon, koska Jäsenmaksu 20 € + MELA 139 € = 159 € on vähemmän kuin laskimen hinta liittoon kuulumattomalle, 179 €.

Yhdistyksemme noutaa laskimet suoraan maahantuojalta, jonka toimisto sijaitsee aivan Bulevardin toimipisteen lähellä. Laskimen maahantuojan sivuilta voit ladata itsellesi mm. manuaaleja, harjoituksia sekä ohjelmia laskintasi varten.